Ugrás a tartalomra

Ajándék az érettségizőknek - Videóval frissítve!

2021. június 22. kedd
Az önkormányzat idén is ajándékcsomaggal kedveskedett a végzős diákoknak.
Ajándék az érettségizőknek - Videóval frissítve!

Budafok-Tétényben már hagyománnyá vált, hogy az önkormányzat ajándékcsomaggal kedveskedik a kerületi középiskolásoknak az érettségi vizsgájuk alkalmából. Az érettségizőknek idén is levélben gratulált a polgármester és kívánt sok sikert a további életükhöz a kerület vezetőségének nevében, ajándékként pedig kézműves csokoládét, egyedi tollat és powerbankot kaptak a gyerekek. A kézműves csokoládé a budafoki Art Quarterben működő, Rózsavölgyi Csokoládé Kft. üzemében készült, amely a nemzetközi elismerések mellett Év vállalkozója díjban is részesült.

Budafok-Tétényben az is hagyomány, hogy kisvárosunk elöljárói a Pedagógusnap, illetve az érettségi alkalmából felkeresik az intézményeket, találkoznak a tantestületek tagjaival, és ajándékkártyával kedveskednek az iskolák dolgozóinak. A kerület vezetői tiszteletük jeléül minden évben gálát is tartanak a Városházán vagy a Klauzál Házban, ahol virággal, ünnepi műsorral és vendéglátással készülnek a köznevelési intézmények meghívottjai számára. Mint arról korábban beszámoltunk, a köszöntés idén sem maradt el, de a koronavírus-járvány egy kissé átírta a programot.

Ebben az évben a Városháza Záborszky termében gyülekeztek az intézményvezetők, ahol Karsay Ferenc polgármester és az alpolgármesterek, Dankóné Hegedűs Jolán, Németh Zoltán és Szepesfalvy Anna átadták az igazgatóknak az iskolák dolgozóinak szánt ajándékutalványokat.

Karsay Ferenc polgármester ugyanakkor a Budai Nagy Antal Gimnáziumban személyesen is megjelent, hogy átadja a kerület ajándékait az intézményvezetőknek. Budafok-Tétény önkormányzata a Pedagógusnapra közel hétszázharminc 10 ezer forintos ajándékkártyát osztott ki az iskolai dolgozóknak, és az érettségin részt vevő alkalmazottakat külön is megjutalmazta.

(VH)

Az érettségi alkalmából tízezer forintos adománnyal ajándékozta meg a pedagógusokat az önkormányzat.

 

Fotók: Horváth Tamás