Ugrás a tartalomra

Ajándék muskátli az önkormányzattól

2019. október 17. csütörtök
Budafok-Tétény önkormányzata ingyenesen osztja szét a közterületekről beszedett muskátlikat november 6-án és 7-én az Oroszlános udvarban. Előzetes jelentkezés szükséges.
Ajándék muskátli az önkormányzattól

A kerület virágosítására minden évben nagy hangsúlyt fektet Budafok-Tétény önkormányzata, ezért ősz végén évről-évre kiosztják a közterületekről beszedett muskátlikat. Budafok-Tétény önkormányzata idén is ingyenesen osztja szét a közterületekről beszedett muskátlikatt november 6-án és 7-én az Oroszlános udvarban (Budafok, Leányka utca 1/B.). Minden kerületi lakos – előzetes jelentkezést követően – térítésmentesen veheti át a muskátlikat átteleltetésre, későbbi kiültetésre.

Kérjük, muskátli iránti igényét előzetesen jelezze a viragositas@bp22.hu e-mail címen. Az e-mailben adja meg nevét, lakcímét, telefonos elérhetőségét és az igényelt muskátlik darabszámát. 

Jelentkezési határidő: 2019. november 4. (hétfő) 18 óra
Átvétel időpontja: 2019. november 6. (szerda), 13:00-17:00 és november 7. (csütörtök) 08:00-12:00
Átvétel helyszíne: Oroszlános udvar (Budafok, Leányka utca 1/B.)

A virágokat cserép nélkül adjuk át, ezért kérjük, szállításra alkalmas cserepet, ládát vagy zacskót feltétlen hozzanak magukkal! Az akció célja, hogy ösztönözzük a lakosságot a kerület felvirágoztatására, hogy minél több ház, előkert, kert legyen szebb és virágosabb a kerületben.

További információ, részletes tájékoztatás Sinka Nikolettnél, a 229-2611 vagy a +3620/224-6512-es telefonszámon vagy a viragositas@bp22.hu e-mail címen kérhető. A virágosztás a készlet erejéig tart.

A virágosztás adatkezelési tájékoztatója itt érhető el.

Ajándék muskátli az önkormányzattól

Kép forrása: pixabay.com