Ugrás a tartalomra

Aktívak a piacon

2022. szeptember 01. csütörtök
Az EU-Sport Kft. is stratégiai partner lett
Aktívak a piacon

Az EU-Sport Kft. júliusban csatlakozott az önkormányzat stratégiai partnereihez. A Plébánia utcában található cég irodavezetője, Királyváry Katalin többek között az EU-sport Kft. legfontosabb beruházásairól és a leendő kivitelezésekről is beszélt lapunknak.

Az EU-Sport Kft. és a budafok-tétényi önkormányzat stratégiai megállapodása több területet érint, például a foglalkoztatást. E téren egyébként is példamutató a cég hozzáállása. Királyváry Katalin irodavezetőtől megtudtuk, hogy kerületi lakost is alkalmaz a cég, és a Kárpátaljáról idetelepült, az otthonukat elhagyó magyar embereknek is ad munkát.

Az építőiparban tevékenykedő cég komoly eredményeket, referenciákat tud felmutatni: a kerületben a Mária Terézia utca 70.-ben és a Pék utcában található társasház, illetve családi és több ikerház teljes körű kivitelezése is a cég nevéhez fűződik. Az Ipartestület épületének a felújítása folyamatban van, csakúgy, mint a Fővárosi Vízművekkel való aktív munkakapcsolat. Az Aegon biztosító ötödik kerületi székháza és a palóznaki Homola Pincészet is az EU-Sport Kft. közreműködésével épült meg.

Hamarosan a tárnoki csarnok építésével is büszkélkedhet a kerületben működő cég. Az önkormányzat nagyra becsüli a gazdag referenciával rendelkező vállalat eddigi tevékenységét, és támogatja az EU-Sport Kft.-t a kerület gazdasági élete további fellendülésének érdekében. A két fél együttműködik a vállalkozást érintő kerületi rendeletek előkészítésében. Az önkormányzat promóciós megállapodással segít a vállalkozás ismertségének növelésében.

(Sz. L.)