Hírek

Állásbörze április 22-én, szombaton a Cziffra Központban
Immár második alkalommal szerveznek állásbörzét a Cziffra György Nagytétényi Kulturális Központban – cégek és álláskeresők jelentkezését is várják.
2017-04-18

A budafok-tétényi önkormányzat által támogatott börze célja, hogy a helyi vállalkozásoknak, cégeknek megjelenési és személyes találkozási lehetőséget biztosítson. A rendezvényre érkező munkaadók sokféle állásajánlattal készülnek, de aki csak tájékozódni szeretne, kíváncsi, hogy hogyan készül egy figyelemfelkeltő önéletrajz vagy munkahelyváltáson töri a fejét, azt is szeretettel várják a szervezők.

A cégek, vállalkozások lehetőséget kapnak, hogy tevékenységüket, termékeiket bemutathassák, beszélhessenek arról, kiket, milyen munkakörre keresnek. Az állásbörzén képviselteti magát a Kormányhivatal IX. Kerületi Hivatala Foglalkoztatási Osztálya is, akik fővárosi hírlevelében értesítik a regisztrált munkanélküli személyeket.

Az állásbörze időpontja: 2017. április 22. szombat, 10-14 óra

Helyszín: Cziffra György Nagytétényi Kulturális Központ (1225 Budapest, Nagytétényi út 274-276.)

A cégek képviselői részvételi szándékukat Balogh Zsuzsának a v.baloghzsuzsa@gmail.com email címre küldhetik április 19-e szerda 12 óráig.