Ugrás a tartalomra

Április 1-től a Szelmann Házban működik a Szociális Ellátási Csoport

2015. április 06. hétfő
A jelenlegi irodahelyiségek átépítése miatt négy hónapon át a nagytétényi Szelmann Házban igényelhetőek a szociális juttatások, támogatások
Április 1-től a Szelmann Házban működik a Szociális Ellátási Csoport

A Szociális Ellátási Csoport - működési helyének (Nagytétényi út 264.) átépítése miatt - 2015. április elsejétől várhatóan ez év júliusa végéig a Szelmann Házban (Nagytétényi út 308.) fogadja az ügyfeleket.

Az ügyfélfogadás rendje ez idő alatt is változatlan, azaz T. Ügyfeleink a szociális támogatási ügyeiket személyesen az alábbi ügyfélszolgálati időpontokban intézhetik:

Hétfő: 13.30.-18.00., Szerda: 08.00.-12.00. és 14.00.-18.00., Péntek: 08.00.-12.00.

Valamennyi, a Szociális Ellátási Csoporthoz tartozó támogatástípus elbírálásának elengedhetetlen feltétele, hogy a kérelmező a kérelem benyújtását megelőző hónap jövedelméről igazolást csatoljon a kérelméhez, továbbá a személyes adatait a megfelelő okmányokkal igazolja (személyazonosító igazolvány, lakcímet igazoló hatósági igazolvány, adó igazolvány, társadalombiztosítási igazolvány), valamint ha az rendelkezésre áll, akkor a gyermekek tekintetében az óvoda/iskolalátogatási igazolást is beszerezze. Kérjük tehát T. Ügyfeleinktől, hogy ezeket az iratokat minden esetben vigyék magukkal személyes ügyintézéskor.