Ugrás a tartalomra

Forgalomkorlátozások a fesztivál alatt

2010. augusztus 31. kedd
Szeptember 3-a péntek éjféltől 5-e vasárnap éjfélig forgalomkorlátozások, útlezárások és forgalmirend-változások lesznek.
Forgalomkorlátozások a fesztivál alatt
  • A Kossuth Lajos utcát lezárják, a forgalom a kétirányúsított Mária Terézia utcán zajlik.
    Fenti utcákban parkoló gépjárműveket szeptember 3-án 22 órától elszállítják.
    Az elszállított autókkal kapcsolatban érdeklődni lehet a 229-2622-es telefonszámon.
    Kérjük a gépjárművek tulajdonosait, hogy péntek estétől máshol parkoljanak.
  • A Donszky Árpád utcában, az Ipartestület épülete (Mária Terézia u. 60.) előtt található parkoló szeptember 3-án 22 órától szeptember 5-én 24 óráig le lesz zárva, kérjük, ne parkoljanak ott.
    Az ott parkoló gépjárműveket elszállítják.
  • A Kossuth Lajos utcai autóbuszmegállókat áthelyezik a Mária Terézia utcába.
  • A Savoyai Jenő tér lezárása miatt a hegy irányából jövő forgalom a Kálváriahegy - Kereszt utca - Tóth József utca - Mária Terézia utca útvonalon halad.
  • A Pannónia utcát a Tóth József utca - Komló utca közötti páros oldali szakaszon a rendezvény időtartama alatt lezárják, ezért az érintett autóbuszjáratok terelő útvonalon közlekednek.
  • A Sörház utcát a Diófa és a Hegyfok utca között lezárják.

A Promontor Udvar Üzletház mélygarázsában korlátozott számban lehetőség van ingyenes parkolásra szeptember 3-a 12 óra és szeptember 6-a 10 óra között.
Ha élni kíván a lehetőséggel, kérjük, legkésőbb szeptember 3-án pénteken 11 óráig jelentkezzen a Városházán, az Okmány-és ??gyfélszolgálati Iroda információs ügyintézőjénél (a főbejárattól jobbra, a földszinten), ahol lakcímkártyájának bemutatása után átveheti a parkolási lehetőség igénybevételéhez szükséges tájékoztatót.

Kérjük, hogy a kisvonat közlekedésének megkönnyítése érdekében a fesztivál ideje alatt a Péter-Pál utca 28. és 41. közötti szakaszán ne parkoljanak.

Részletes fesztiválprogram és további információk a fesztivál honlapján találhatók.