Ugrás a tartalomra

Házhoz megy a nagytétényi református egyház

2011. március 07. hétfő
A Budapest-Nagytétényi Református Egyházközség és az Evangéliumot Minden Otthonba Alapítvány (EMO) önkéntesei márciusban Nagytétényben és Baross Gábor-telepen valamennyi ott lakót felkeresnek.
Házhoz megy a nagytétényi református egyház

Kovács-Hajdu Albert, a Budapest-Nagytétényi Református Egyházközség lelkipásztora honlapunknak elmondta, hogy szórólapjaik segítségével és élőszóban "szeretnék eljuttatni a Krisztusról szóló örömhírt, felmutatni a Szabadítóval való élő kapcsolat lehetőségét. Szeretnék minél több honfitársunk kezébe adni Isten igéjét, amely őket is Âť...bölccsé teheti az üdvösségre a Krisztus Jézusban való hit általÂŤ (2Tim 3,16). Segíteni szeretnének, hogy mindazok, akikben vágy van Isten szeretete után, az evangéliumot hallhassák, és általa élő hitre jussanak. Törődni kívánnnak mindazokkal, akik lelki életük dolgaiban valamilyen formában segítséget kérnek tőlük. Felkínálják, hogy akik vágynak erre, azok élő keresztyén közösségre leljenek.
A Budapest-Nagytétényi Református Egyházközség nem alapít külön gyülekezetet, nem gyűjt adományt. Mind a református gyülekezet, mind az EMO Alapítvány teljesen szabályos, törvényes keretek között végzi ezt a tevékenységet."

A látogatásokat

  • március 12-én
    szombaton 9 és 18 óra között,
  • március 14-én
    hétfőn 9 és 18 óra között,
  • március 20-án
    vasárnap 15 és 18 óra között,
  • március 26-án
    szombaton 9 és 18 óra között

végzik az önkéntesek.