Ugrás a tartalomra

Budafok-Tétény az Utazás 2011 kiállításon

2011. március 07. hétfő
Március 3-a és 6-a között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, az Utazás 2011 kiállításon népszerűsítettük kulturális és turisztikai értékeinket.
Budafok-Tétény az Utazás 2011 kiállításon

A Budapest-Közép-Duna-vidék turisztikai régió standján kapott helyet az önkormányzat pultja, amely mögött a Polgármesteri Hivatal két csinos, fiatal munkatársa, dr. Trinn Adrienn személyi titkár és Paál Anita turisztikai referens várta az érdeklődőket.

Látogatókban nem volt hiány: a hosszúra nyúlt hétvégén több százan álltak meg "nálunk" rövidebb-hosszabb időre. Sokan beszélgettek a hölgyekkel, sokan kérdeztek ezt-azt, míg mások a szórólapokat, prospektusokat gyűjtögették későbbi átnézésre.

Ajánlatunk fókuszában a fesztiválsorozat állt, a Budafok-Tétényi Művészeti Fesztivál (május 13. - június 5.), a Kárpát-medencei Borászok 6. Találkozója a Rózsakertben (június 4-5.), a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál (szeptember 3-4.), a Futafok (október 1.) és a Gesztenye Fesztivál (október 15.) fémjelezte a "Kisváros a nagyvárosban" kínálatát. Természetesen nem maradtak ki a Klauzál Ház, a Tropicarium, az ?lomautó Kiállítás, a borpincék, a vendéglátó helyek ajánlatai sem, kínáltunk sok-sok sport- és szabadidőprogramot is. Fogytak a közelmúltban kiadott turisztikai füzetek is.

A nyereményjáték sem maradhatott ki a programból. Egy-egy értékes palack bort nyerhettek, akik helyesen töltötték ki a kerületünkről szóló kérdőívet. A kérdések nem voltak igazán nehezek, hisz´ a játék és a kellemes időtöltés volt a cél. A fődíjat a Hotel Aquarius ajánlotta fel, a nyertes, Elek Sára másodmagával a hotel vendége lesz egy hétvégén. A nyertesek vasárnap Szabolcs Attila polgármestertől vehették át nyereményüket, a fődíjat Szabó Sándor, az Aquarius vezető munkatársa adta át (képünkön).

A pavilon színpadán változatos műsorokkal szórakoztatták a kiállítók a közönséget. Hatodikán, vasárnap a Nádasdy iskola néptáncosai is felléptek. A Vizi házaspár vezette együttes lendületes, látványos műsora nagy tetszést aratott, látszott: nem udvariasságból tapsol párszáz ember.

PT

Kapcsolódó: Utazás 2011