Ugrás a tartalomra

Pályázaton keresik a tavasz legjobb nyitóbuliját

2011. március 09. szerda
Civil szervezetek pályázhatnak programjaikkal az idei Urbitális Majálisra. A májusi "Nagyváros Fesztiválra" lehet jelentkezni kulturális, építészeti, környezetvédelmi és bármilyen közösségi programmal.
Pályázaton keresik a tavasz legjobb nyitóbuliját

Az Urbitális Majális programsorozatot 2008 óta rendezi meg a Studio Metropolitana, a Nagyváros Fesztivál mára Budapest tavaszi "nyitóbulijává" nőtte ki magát. A tavalyi Urbitális közel 100 programból állt össze, melyre több mint 50 ezer látogató volt kíváncsi. A programok között szerepelt vízi majális, alternatív közterek megismerése, utcai táncház és számos más színes közösségi program.

Az Urbitális konzorcium pályázatot írt ki az idei Urbitális Majális leendő programgazdái számára. A kiírásra jelentkezhet bármilyen városi civil szervezet, vagy ad hoc szerveződés, amelynek van már tervezett vagy tervezés alatt álló programja, amely május 1. és 31. között valósul meg Budapesten.

A pályázat beadásának határideje 2011. március 18.

A pályázati űrlapot a www.urbitalis.hu oldalról lehet letölteni, és pályázni is elektronikus úton lehet. A megvalósult programok közül - az online szavazatok és a zsűri ajánlása alapján - a legjobbnak választott pályamű értékes fődíjban részesül.