Ugrás a tartalomra

Közművelődési pályázatok

2011. március 23. szerda
Az önkormányzat közzé tette a közművelődési pályázatok kiírásait. Pályázhatnak önkormányzati fenntartású intézmények, valamint nem önkormányzati fenntartású intézmények, alapítványok, egyházak, egyesületek.
Közművelődési pályázatok

Az önkormányzati fenntartású intézmények programtámogatásra, könyv, CD vásárlására, illetve a testvérvárosi vagy nemzetközi kapcsolatok ápolására nyújthatnak be pályázatot 100-300 ezer forint összegkeretig. A részletes kiírás és a letölthető adatlap az önkormányzat honlapján megtalálható.

A nem önkormányzati fenntartású intézmények működési célú támogatásra, programtámogatásra, könyv, CD kiadására, illetve a testvérvárosi vagy nemzetközi kapcsolatok ápolására 100-500 ezer forint összegkeretig pályázhatnak. A részletes kiírás és a letölthető adatlapok az önkormányzat honlapján megtalálhatók.

A pályázatok beérkezésének határideje április 11-e, hétfő 18 óra. Figyelem, ez nem a postára adás időpontjának határideje!

A közművelődési pályáztatásról is tájékoztatta a tévénézőket Szepesfalvy Anna önkormányzati képviselő, a Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottság elnöke a Promontor TV műsorában.