Ugrás a tartalomra

Kék szirmok Budafok-Tétényben

2011. március 28. hétfő
Április 1-jétől átveszi a kábeltévé-szolgáltatást a UPC a Fibernettől. Az új szolgáltató változatlan árakon jobb szolgáltatást ígér és kedvezményeket kínál a csatlakozó, illetve szolgáltatáscsomagot váltó ügyfeleknek.
Kék szirmok Budafok-Tétényben

Az utóbbi években jelentősen megcsappant a korábbi szolgáltató előfizetőinek száma a kerületben. Szűcs László, a UPC kommunikációs igazgatója a Promontor TV stúdiójában elmondta; arra számítanak, hogy sok előfizetőt vissza tudnak csábítani.

A hálózaton jelentős műszaki fejlesztéseket végeznek és kicserélik a berendezéseket.
Aki csak hagyományos analóg kábeltelevíziós szolgáltatást vesz igénybe, annak semmilyen technikai változtatásra nincs szüksége. A digitális (tévé, internet, telefon) szolgáltatásoknál a háztartásokban a korábbi szolgáltató eszközeit ki kell cserélni. Új szerződést senkinek sem kell kötnie, a szerződések tovább élnek, hiszen a UPC a szerződésállományt is átvette. Az előfizetői díjak változatlanok maradnak, és ugyanazért az árért az előfizetők több és jobb szolgáltatást kapnak majd. A tudnivalókról személyre szóló levélben tájékoztatják az érintetteket - tudtuk meg a kommunikációs igazgatótól.

A kerületben valószínűleg nem lesz a UPC-nek ügyfélszolgálati irodája, a Budapesten több helyen, valamint a nagyobb bevásárlóközpontokban megtalálható irodákban intézhetők a szolgáltatással kapcsolatos ügyek.

A Promontor TV videója