Ugrás a tartalomra

Szépkorúakat köszöntöttünk

2011. május 09. hétfő
Áprilisban három igen magas kort megért kerületi polgárt köszönthetett az önkormányzat nevében Szabolcs Attila polgármester, Karsay Ferenc alpolgármester és dr. Répás Judit jegyzői jogkörben eljáró ajlegyző.
Szépkorúakat köszöntöttünk

Mindhármuknak tolmácsolták Orbán Viktor miniszterelnök emléklapon is megörökített jókívánságait. Az ünnepelteknek az emléklapok mellett virágcsokorral, ajándékkosárral és születésnapi tortával kedveskedtek az önkormányzat vezetői.

 

Fóti Rezső Károly 95. születésnapján fogadta a köszöntéseket. Aktív éveiben az Ikarusznál dolgozott, a világszerte kedvelt magyar buszokkal bejárta szinte az egész világot. Több évet töltött az arab országokban is, több nyelven beszél. Örvendetes, hogy nemsokára feleségét is köszönthetjük a kilencvenen felüliek között.

 

Orosz Sándorné a 100. születésnapján fogadta a jókívánságokat, az emléklapokat és az ajándékokat. Emma néni erdélyből származik, varrónőként dolgozott egy ismert belvárosi ruhaszalonban.

 

Frey Kiliánné, Erzsi néni is a 95. születésnapját ünnepelte. Az államigazgatásban dolgozott, a kerületi önkormányzatnak (akkori nevén Tanács) is munkatársa volt.

Mindhárman családi körben, fiaik, lányaik, leszármazottaik ápoló, gondoskodó szeretetét élvezve élnek közöttünk.