Ugrás a tartalomra

Elsők a Halászok

2011. október 17. hétfő
A Gyermekjóléti Szolgálat csapatának Grillezett hal "zöldségágyon" a la Campona című alkotása kapta a legtöbb szavazatot.
Elsők a Halászok

Az élelmezési világnapon, október 16-án lezárult a Magyar Élelmiszerbank Egyesület konzervszobor-építő akciója, délután kihirdették az eredményeket. Az elismerő okleveleket Cseh Balázs, az egyesület elnöke adta át a lelkes építőknek. Az első helyezett csapatot egy évre a Magyar Élelmiszerbank Egyesület tiszteletbeli bronz fokozatú támogatójává fogadta. A szobrokat este elbontották, az alapanyagot, a sok-sok élelmiszerkonzervet karitatív szervezetek kapják meg.


A Hal-?szok, a Gyermekjóléti Szolgálat csapata, Cseh Balázs, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület elnöke és ?cs Magdolna, a Campona programszervezője a "grillezett hal" előtt.


A nyertes alkotás, a Grillezett hal "zöldségágyon" a la Campona

Mint arról korábban beszámoltunk, az akció célja a figyelemfelkeltés az információgyűjtés és publicitás eszközeivel, hogy kapcsolatot teremtsenek a felhalmozódó élelmiszerfeleslegek és az arra rászorulók között, ezzel elősegítve a szegénység és az éhezés csökkenését.