Ugrás a tartalomra

Tanúkat keres a rendőrség

2011. december 09. péntek
November 26-án, éjjel 1 óra 30 körüli a Gyula vezér lépcsőn egy földön fekvő, halott fiatal férfit találtak. A férfi halálát idegenkezűség okozta.
Tanúkat keres a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya nyomozást folytat, 01000/13312/2011 Bü. számon az alábbiak alapján:

2011. november 26-án, 1.30 körüli időben a Budapest XXII. ker. Gyula vezér lépcsőn felfelé, a Nagytétényi út irányából a Rózsakert felé haladva, a lépcsősor előtti emelkedős részen földön fekvő, halott fiatal férfit találtak. Az eljárás során egyértelműen megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta.

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján az áldozat a 973-as jelzésű éjszakai járattal tartott családjához haza. A férfi a közeli megállónál szállt le, kb. 0.30 és 1.30 közötti időben, és gyalogosan indult tovább, amikor megtámadták.

A sértett kb. 174 cm magas, sovány testalkatú, 24 éves volt, fekete kabátot és kék farmernadrágot viselt. Hátán fekete hátizsák volt.

A rendőrség tanúként keresi azokat a személyeket, akik a férfival a történteket megelőzően találkoztak, továbbá akik az esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek, esetleg egyéb lényeges körülményről tudnak, vagy ilyen személyről tudomásuk van.

Amennyiben tudomásuk van olyan személyről, aki 2011. november 26-a óta végtag- vagy egyéb testrészsérülést szerzett ismeretlen módon; esetleg a lakókörnyezetükben vérgyanús szennyeződést vagy szennyezett eszközt, egyéb tárgyat, ruházatot talált, kérjük, jelentkezzen a Budapest Rendőr-főkapitányság 06-80-555-111-es, ingyenesen hívható "telefontanú" zöldszámán, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.