Ugrás a tartalomra

Súlyos baleset a Háros út végén

2010. április 20. kedd
Április 17-én, szombaton kora délután egy autó és egy motoros ütközött össze a Háros utca és a 7-es út kereszteződésében. A motoros, egy fiatal hölgy súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter szállította kórházba.
Súlyos baleset a Háros út végén

Súlyos baleset a Háros út végénAz önkormányzat már régóta szorgalmazza itt a körforgalom megépítését, és ehhez Németh Zoltán alpolgármester a Fővárosi Közgyűlésben számos alkalommal kérte a Fővárosi Közgyűlés döntését, illetve a kerület vezetése kérte az országgyűlési képviselők segítségét is.

Utoljára a 2010-es költségvetés vitájában nyújtott be Németh Zsolt, kerületünkben lakó országgyűlési képviselő módosító indítványt a körforgalom érdekében, de a többség leszavazta.

A 7-es úton a Háros úti és a Tanító utcai csomópont körforgalmúvá alakítására a kerületi önkormányzat elkészíttette a terveket, bár ez a Főváros feladata lett volna. Ezeket Németh Zoltán alpolgármester és a hivatal munkatársai még a  baleset előtt egyeztették a Fővárosi Önkormányzat és a XI. kerület illetékeseivel, és kérték a mielőbb megvalósítást a Fővárostól.