Hírek

Segítő "kéz" a kisgyermekes családoknak
Bizonytalan, tanácstalan vagy mélyponton lévő kisgyerekes szülőknek ad támaszt az Otthon Segítünk Szolgálat, melynek 22. kerületi szervezete nyolc új taggal bővült.
2013-03-19

Bizonytalan, tanácstalan vagy mélyponton lévő kisgyerekes szülőknek ad támaszt az Otthon Segítünk Szolgálat, melynek 22. kerületi szervezete nyolc új taggal bővült. ?k azok az önkéntesek, akik szívesen áldozzák szabadidejüket másokra, mert tudják, szülőnek lenni nem könnyű feladat.

- A gyermeknevelési elvek annyit változtak, változnak, hogy nagyon nehéz a kisgyermekes családoknak eligazodni - mondta el Dzsamba Rozália az Otthon Segítünk Szolgálat 22. kerületi szervezetének alapítója és vezetője, a Rózsavölgyi Közösségi Házban tartott ünnepségen.

Az új önkéntesek az Otthon Segítünk Szolgálat országos igazgatójától Lehőcz Mónikától vehették át tanúsítványaikat. Immáron hivatalosan is olyan területen segíthetnek, amelyen a családok azt igénylik - legyen szó nevelési kérdésről, házimunkáról vagy akár hivatalos ügyek intézéséről.- Segítünk, hogy a mélypontból ki lehessen mászni. A szülő pedig megélhetik azt a sok-sok örömöt, amelyet a kisgyerekkel való együttélés és nevelés jelent - összegezte a szervezet filozófiáját az országos igazgató.

A kerületi Otthon Segítünk Szolgálat várja azoknak az iskolás kor alatti kisgyermekes családoknak a jelentkezését, akik úgy érzik, segítségre szorulnak.

LE