Ugrás a tartalomra

Csíksomlyóra készülünk

2013. április 04. csütörtök
Karsay Ferenc alpolgármester az elmúlt évekhez hasonlóan a kerületi katolikus plébániák támogatásával utat szervez Pünkösdkor a csíksomlyói búcsúba.
Csíksomlyóra készülünk

A Budafok Tétény Keresztalja május 15-én (szerda, késő este) indul és május 20-án (hétfőn, késő este) érkezik vissza Budapestre.

A részvételi költség tartalmazza 4 éjszakára a szállást, a félpanziós ellátást a gyimesközéploki családoknál, akik őszinte szeretettel, egyszerű, tiszta szobákkal és finom, helyi ételekkel várják a vendégeket.

A családoknál történő elhelyezéssel kedvezőbb a részvételi díj, és így közvetlenül támogatjuk a határon túli magyarokat is.
Részvételi költség: 44 OOO Ft/fő,
ami tartalmazza a szállást és a félpanziós ellátást, valamint az utazás és a kirándulások költségeit is (az esetleges belépőjegyek kivételével).
Utasbiztosítást minden résztvevőnek egyénileg kell kötni!
Jelentkezni lehet a 229-2687-es telefonszámon, vagy azfkarsay@bp22.hue-mail címen, ahol az utazással kapcsolatban is felvilágosítást adnak. Azelőleg 10 000 Ft, mely összeget2013. április 15-igkell befizetni. A részvételi díjfennmaradó összegét 2013. május 6-igkell eljuttatni a szervezőkhöz.

Kérjük, ajánlja barátainak, ismerőseinek is utunkat!