Ugrás a tartalomra

Egészségnap

2013. április 06. szombat
Április 20-án 10-től 18 óráig a nagytétényi Országzászlónál.
Egészségnap

1. Ingyenes látásellenőrzés - Vizus Kft.

Egyik legfontosabb érzé
künk, a látásunk, életünk során folyamatosan változik. A Vizus Magyarország Kft. hatékony eljárást dolgozott ki a látásminőség változásainak kiszűrésére, e szakértelmet mobilegységek segítségével helybe is viszi.

A mobil mérőeszközökkel történő látásvizsgálat nemkülönbözik a megszokott, orvosi rendelőben zajló látásvizsgálattól. A Vizus Magyarország Kft. munkatársai az alapvető látásproblémákon túl még idejében felismerik az egyéb, kezdődő egészségügyi problémákat is, mint például a cukorbetegség vagy a magas vérnyomás. A vizsgálat elvégzése után értékelik és személyre szabjákaz eredményeket, majd elkészítik a szemüveget a megfelelő lencsével és kedvezményes kerettel.

2. Szervszintű energiamérés - Pajzsok Klubja

A magnetoterápiás kezelés a tenyér akupunktúrás pontjai alapján hatásos fájdalomcsillapító, akár
célzott területekre is (ízületek, visszér, fogak, fej). Arcszépítő hatású, segít a vérnyomásproblémákkezelésében, támogathatja a súlycsökkentést és az aranyérgondok enyhítésére is alkalmas.

3. Vérnyomás és vércukormérés- Beurer Kft.

A BEURER egészség és jó
közérzet. Röviden így lehetne megfogalmazni a Beurercég alapelvét. Aközépméretű családi vállalkozás a németországi Ulmban működik a kezdetek óta. Acég alapításakor, 1919-ben még mint a melegítőpárnákés ágymelegítőkspecialistái tűntek fel, termékválasztékuk napjainkra azonban már csaknem 120 terméket foglal magába. Széles szortimentjükben mindenki megtalálja az egészséges életvitelhez szükséges segítséget. Masszírozók, hőmérők, ágymelegítők, szépségápolási termékek, konyhai és személymérlegek, vércukorszintmérők, pulzusmérő órák, csak hogy néhányat említsünk a repertoárból. Acég 90 éves fennállása óta százezrek otthonában szolgáljáka vásárlókegészségét és jóközérzetét.

4. Általános fizikai állapotfelmérés - Budafoki Életmód Klub

Több módszer létezik, amelyek segítségével megállapítható például az elhízás ténye, illetve annak mértéke. Az elmúlt időszakban egyre inkább elfogadottá vált, hogy a BMI jó jelzőmódszer az elhízottság mérté
kének meghatározására. Ugyanakkor az optimális testsúlyú személyek, vagy a csak kis mértékben elhízott emberekkörében érzékenyebb mérőmódszerek használata ajánlott. Az ilyen mérőmódszerek segítségével megállapíthatóka kisfokú, sok esetben rejtett elhízás által okozott, rutinszerűennem megállapítható zavarok.

Megtudhatja:

¡mennyi a pontos testsúlya,

¡teste hány százaléka zsír,

¡mennyi kalóriát ehet büntetlenül,

¡a biológiai életkorát,

¡teste víztartalmát százalékban,

¡a zsigeri (rejtett) zsír mennyiségét,

¡az izomtömeget testrészenként,

¡testfelépítése jellegét,

¡a napi fehérjeszükségletét.

5. NESmérés-Metzger Edit

A NES terápiaaz emberi bio-tér (az energia és információs mezőkösszessége) kutatásainak eredményeként jött létre. ANES terápiatudományos modelljében a test egy fizikai,kémiai, emocionális, mentális, energetikai és emlékezeti mező kombinációja, melyben mind a hat aspektus egyaránt fontos éskölcsönhatásban áll egymással. A hat mezőt a "human body-field" (Emberi testmező,HBF) foglalja magában és irányítja.

Forradalmi kutatásaink feltártá
ka "human body-field" (HBF) szerkezetét és működését, így lehetőségünk nyílt egy úttörő technológia kifejlesztésére, melyképes elemezni ezt az összetett, bonyolult működésű teret. A technológia neveNES-Professional System.

A NESmérésesetében lényegében arról van szó, hogy ez a gép összehasonlítja a páciens testmezejében lévő QED (Kvantum Elektro Dinamika) - információt a számítógépben lévő optimális mezőével. Meg kell jegyezni, hogy améréssorán a NES a testetkörülvevő információs mezőt diagnosztizálja, részletes orvosi diagnózist nem ad. A NESmérésannyit állít, hogy meg tudja állapítani, hol vannak hibákvagy elváltozások a páciens biológiai erőterében. Hitünk szerint ez a kulcsa a betegségeknek, és kijavításuk a gyógyulást jelenti. Ez a rendszerképes azonosítani a páciens erőterének elhajlásait és torzulásait, és ezzel segítséget nyújt a kezelőorvosoknak, hogy meghatározzák, milyen információs cseppekre (NESinfocseppekre) van szükség a geometria helyreállításához. Az infocseppeket szintén a NES-HEALTH fejleszti ki. Ezek tisztán energia-alapúak, nem gyógynövény-kivonatok, nem ásványok vagy hasonlók. Kizárólag energetikai konfigurációk.