Ugrás a tartalomra

Vidám jelenetek Barossról

2013. május 23. csütörtök
A Baross Gábor Általános Iskola idén is színvonalas műsorral mutatkozott be a Klauzál Házban
Vidám jelenetek Barossról

A Baross Gábor Általános Iskola minden tanév végén megtartja hagyományos gálaestjét Bemutatkozunk címmel.

Mint ahogy azt a műsor címe is tükrözi, ezen az estén elsősorban az iskola osztályközösségei mutatnak be egy-egy rövid műsorszámot.

Az alsó tagozatosok produkcióit általában az osztályfőnökök találják ki, osztályuk jellegéhez igazítva őket. Felsőben inkább a diákok kreativitására hagyatkozva készülnek az előadások. Természetesen a munka oroszlánrésze a pedagógusokra hárul, hiszen egyszerre kell forgatókönyvírónak, rendezőnek, koreográfusnak és díszlettervezőnek lenniük.

- Szerencsés, hogy a Baross iskolában - mint minden munkában, ebben is - segítik egymást a kollégák. Hosszú hetek kemény munkája van egy-egy sikeres műsorszámban. A produkciók változatosak: táncok, vidám jelenetek, énekes darabok váltogatják egymást. Mindegyik más, mégis a végén hangulatos, vidám, teljes egységgé állnak össze - tudtuk meg Kukainé Békési Emese igazgatótól.

Ezen az estén évek óta minden hely foglalt a nézőtéren, szülők és nagyszülők várják izgatottan a gyerekek bemutatkozását. A nézők sorában ezúttal Kukainé Békési Emese intézményvezető Szabolcs Attila polgármestert is köszönthette.