Hírek

Kigyulladt egy 33-as busz
Senki nem sérült meg. Az oltás idejére a Nagytétényi utat teljes szélességében lezárták. VIDE?“
2013-06-22Délután 1 óra körül Budapest XXII. kerületében, a Budatétényi sorompó megállónál a Nagytétnyi úti kertészet előtt kigyulladt egy csuklós 33-as busz.

Olvasóink beszámolója szerint a sofőr már a füstszag észlelésekor megállt és leszállította az utasokat majd mindenkit hátraterelve poroltóval bróbálta eloltani a busz hátuljából felcsapó lángokat.

Ezzel azonban nem tudta megfékezni a tüzet, de azt szerencsére a pár perccel később befutó tűzoltók sikeresen eloltották. A tűzesetben senki sem sérült meg. Az oltás idejére a Nagytétényi utat teljes szélességében lezárták.


A Budapesti Közlekedési Zrt. tájékoztatása szerint a sofőr rendellenességet észlelt, ezért a megállónál leállította a buszt. Nekikezdett az oltásnak, de a hamarosan kiérkező tűzoltók oltották el a tüzet, és megakadályozták a 18 évvel ezelőtt, 1995-ben forgalomba állított Ikarus 435-ös típusú autóbusz motorterének visszagyulladását. A BKV tájékoztatása szerint még nem tudják a tűz pontos okát, a vizsgálat folyamatban van.


Szöveg- és fotóforrás: index.hu