Ugrás a tartalomra

Főzőverseny a borfesztiválon - új jelentkezési HAT?RID? szept. 2.

2013. augusztus 22. csütörtök
Minden borban van valami jó
Főzőverseny a borfesztiválon - új jelentkezési HAT?RID? szept. 2.

A XXIV. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál szervezői és a Baross Gábor Telepi Polgári Kör tagjai kerületünk valamennyi bejegyzett közösségének és baráti társaságánaka "Minden borban van valami jó" című főzőversenyét hirdeti meg.

Időpont: 2013. szeptember 8., vasárnap délelőtt. Helyszín: BCE Soós István Borászati és üzleti Szakközépiskola és Szakiskola Tangazdasága (1222 Budapest, Jósika u.2-16. - a Plébánia u. felső végén.)

Ebben a csodálatos környezetben a természeti adottságok mellett az iskola épülete biztosítja a kulturált feltételeket egy jókedvű nap eltöltéséhez.

Mindezek mellé a versenyző csapatok részére a szervezők tűztálcát, fát, vízvételi lehetőséget és egy garnitúra sörpadot biztosítanak. A sörpadot csak írásbeli átvétel után lehet a csapat számára kijelölt helyre vinni! A rendezvény végén ugyancsak aláírás ellenében vissza kell azt szolgáltatni a szervezők részére!

A főzés kellékeit, ami bográcsot, bográcsállványt, az ételek alapanyagait, a főzéshez és a fogyasztáshoz szükséges eszközöket illeti, valamint a bemutatáshoz szükséges palackozott bort a versenyzőknek kell magukkal hozniuk. Ha szeretnének a fejük fölé sátrat, napernyőt, azt is hozzák magukkal.

A helyszín elfoglalására 8.30 órától van lehetőség, az elkészült étel zsűrizésére várhatóan 13.00-13.30 óra között kerül sor.

A Tangazdaság területén parkolni csak a ki - és bepakolás ideje alatt lehet, megértésüket köszönjük.