Ugrás a tartalomra

Nagycsaládosok ajándékestje az Eötvös Cirkuszban

2013. október 19. szombat
Szabolcs Attila polgármester és Karsay Ferenc alpolgármester a helyszínen adták át az ajándék belépőket
Nagycsaládosok ajándékestje az Eötvös Cirkuszban

Immár hagyománnyá vált, hogyaz Eötvös Cirkuszrendszeresen belépőket ajándékozBudafok-Tétény Önkormányzatának. A hivatal legutóbb az általános iskolások között osztotta szét a jegyeket. Most a kerület nagycsaládosai fogadhatták örömmel a 100 darab ajándék belépőt.

Sok gyermek először láthatta élőben a világhírű cirkuszművészek előadását. -Nagyon fontosnak tartjuk, hogy azoknak, akik több gyermeket nevelnek, és ezzel arányosan több terhet viselnek, egy kis szórakozást, élményt nyújtsunk- mondta Szabolcs Attila. ApolgármesterésKarsay Ferenc alpolgármester a cirkuszsátorelőttszemélyesen fogadtákagyermekeket és szüleiket.Mindekinek jutott az ajándék belépőkből!

A korábbi - általános iskolásoknak szervezett - előadáson a gyermekeket a szilaj andalúz mének bemutatója, a fess lovasok és az elbűvölő artistanők produkciói kápráztatták el, de a tátva maradt a szájuk a kéttonnás víziló, a fehér tigris, a fehér oroszlán, illetve a szibériai tigris közös fellépése láttán is.


Az október 18-án, pénteken tartott nagycsaládos-előadáson az elefánt és az uszkárok voltak a kedvencek, és persze a bohóc, aki nélkül nincsen cirkusz.

budafokteteny.hu