Ugrás a tartalomra

Költözik az egészségközpont

2014. február 20. csütörtök
Költözik az egészségközpont

Több ezer kerületi polgár kapott már kisebb-nagyobb segítséget az önkormányzat támogatásával működő, 2012 októberében indult programtól, amely az egészségtudatos életmód népszerűsítését, az egészségmegőrző készítményekhez és a specifikus élelmiszerekhez való hozzájutás megkönnyítését, az emberek egészségtudatossá válásának segítését tűzte zászlajára.

Központjuk, a Campona Egészségközpont márciusban nevet és helyet vált; Budafoki Egészségközpont néven, a Mihalik Sándor utcában (a kerékpárbolt helyén - a szerk.) folytatja tevékenységét. A költözésről kérdeztük Kázmácz Józsefet, a Válts egészségre! program vezetőjét.

- Az eltelt másfél év rengeteg tapasztalatot hozott. Sok visszajelzést kaptunk, és mi is éreztük, közelebb kell mennünk az emberekhez. A Campona vezetése sokat segített, ezt ezúton is köszönöm, de rá kellett jönnünk: egy ilyen szolgáltatás saját helyen, a lakossághoz közelebb, sokkal elérhetőbb, hatékonyabb tud lenni.

A Mihalik Sándor utcai üzlethelyiséget az önkormányzattól béreljük. Folynak a költözést előkészítő munkálatok, és - bár pontos dátumot egyelőre nem tudok mondani - március első felében már új helyünkön várjuk a polgárokat.

Szolgáltatásaink a Camponában megszokotthoz hasonlóan fognak zajlani, de készülünk új programokkal, meglepetésekkel is.

Mindezekről honlapunkon, a www.valtsegeszsegre.hu címen bőveb­ben is lehet informálódni.

(X)