Ugrás a tartalomra

Új vezető a közterület-felügyeletnél

2015. január 19. hétfő
Új vezető a közterület-felügyeletnél

Talán kevesen tudják, hogy a kerületi közterület-felügyelet gondoskodik a közterületek rendjének és tisztaságának védelméről, valamint azok rendjét megbontó jogsértések hatékonyabb megelőzéséről, megakadályozásáról, szankcionálásáról, valamint feladata az önkormányzati vagyon védelme is. A közterület felügyelettel kapcsolatos törvényi hátteret a 1999. évi LXIII. és a 2012. évi II. törvény biztosítja, amelyből a lakosság számára legfontosabb információkat gyűjtött össze Szőke Mihály, Budapest XXII. kerület Budafok-Tétény Önkormányzat Közterület-felügyeletének újonnan kinevezett csoportvezetője (a dokumentumot a hír alján található linkre kattintva olvashatja el).

Mihály 2015. január 15-től dolgozik kerületünk önkormányzatánál, 53 éves, nős, egy gyermek édesapja. Katonai műszaki főiskolát végzett, mostanáig 12 évet dolgozott különböző közterület-felügyeleteknél: felügyelőként és vezetőként is.

A kerületi közterület-felügyelet nevében ezúton is köszönni a lakosság minden eddigi segítségét és együttműködését, további jelzéseiket, észrevételeiket pedig az alábbi telefonszámokon várja:20/386 59 42és 229 26 11 (250-es mellék).