Ugrás a tartalomra

Felújítják a Nagytétényi út 264. szám alatti főépületet

2015. március 13. péntek
Felújítják a Nagytétényi út 264. szám alatti főépületet

Mintegy 34,3 millió forint értékben újulnak meg a Nagytétényi út 264. szám alatti főépület homlokzatai és a hozzájuk kapcsolódó bejáratok, járdák, valamint az akadálymentesítés keretében az épületen belül lift és akadálymentes mosdó is épül. A felújítás célja továbbá, hogy a jelenleg lepusztult kinézetű épület és közvetlen környezete is megszépüljön, ezzel is növelve a nagytétényi városközpont rehabilitált területét.

A felújítást az önkormányzat saját forrásból valósítja meg, a munkálatok várhatóan 2015. március végétől július végéig fognak tartani, amely időszak alatt a hátsó épületben a Gyermekjóléti Központ telephelye folyamatosan üzemelni fog.

A házban működő Szociális Ellátási Csoport 2015. április elsejétől várhatóan július végéig a Szelmann Házba (Nagytétényi út 308.) fog költözni.Az ügyfélfogadás rendje ez idő alatt is változatlan, azaz T. ??gyfeleink a szociális támogatási ügyeiket személyesen az alábbi ügyfélszolgálati időpontokban intézhetik:

Hétfő: 13.30.-18.00., Szerda: 08.00.-12.00. és 14.00.-18.00., Péntek: 08.00.-12.00.

Valamennyi, a Szociális Ellátási Csoporthoz tartozó támogatástípus elbírálásának elengedhetetlen feltétele, hogy a kérelmező a kérelem benyújtását megelőző hónap jövedelméről igazolást csatoljon a kérelméhez, továbbá a személyes adatait a megfelelő okmányokkal igazolja (személyazonosító igazolvány, lakcímet igazoló hatósági igazolvány, adó igazolvány, társadalombiztosítási igazolvány), valamint ha az rendelkezésre áll, akkor a gyermekek tekintetében az óvoda/iskolalátogatási igazolást is beszerezze. Kérjük tehát T. ??gyfeleinktől, hogy ezeket az iratokat minden esetben vigyék magukkal személyes ügyintézéskor.