Ugrás a tartalomra

Jóga és aerobik az egészségnapon

2014. szeptember 26. péntek
Jóga és aerobik az egészségnapon

A Cziffra Központban tavasszal megrendezett egészségnap sikerén felbuzdulva szeptember 20-án Családi sport- és egészségnapot tartottak a Klauzál Házban. Az egész napos ingyenes program több kerületi szervezet összefogásával jöhetett létre. Az ünnepélyes megnyitón Zugmann Péter alpolgármester arra hívta fel a figyelmet, hogy a mostani rohanó világban oda kell figyelni magunkra, és mindig kell néhány órát szentelnünk az egészségünkre.

A Klauzál Ház minden szegletében volt valamilyen egészséggel vagy sportolással kapcsolatos foglalkozás. A Mészáros Csaba kamarateremben előadásokat hallgathattak meg az érdeklődők.

A rendezvényen volt önkéntes véradás is, a Magyar Vöröskereszt munkatársai pedig az újraélesztést mutatták be és tanították meg egy bábu segítségével. Sokan érkeztek a vérnyomás- és vércukormérésre, a hallás- és látásvizsgálatra. A Válts egészségre! program keretén belül egészséges termékeket próbálhattak ki a vendégek. A ház udvarán, a jó levegőn hatha jóga, a termekben senior és alakformáló mozgás és Czanik Balázs vezetésével capoera-aerobik várta a fiatalokat és az időseket.

(Viszkocsil)