Ugrás a tartalomra

Díjak a tiszta, virágos kerületért

2014. október 30. csütörtök
Díjak a tiszta, virágos kerületért

Október nyolcadikán adta át az önkormányzata "Tiszta, virágos kerületért!" elismeréseket a Városházán. A díjakat Szabolcs Attila országgyűlési képviselő, Dankóné Hegedűs Jolán önkormányzati képviselő, az előző ciklus környezetvédelmi bizottságának elnöke és Vizi Sándor önkormányzati képviselő, a Budafok-Tétény Baráti Körök Egyesület elnöke nyújtotta át a nyerteseknek. A helyezésekkel járó pénzjutalmak mellé díjakat ajánlott fel a Törley Pezsgőpincészet Kft., a Fitoland Kft., a Bakosfa Kft., a Lics Pincészet és Szőlészet, a Garamvári Szőlőbirtok Vinarium Kft. és a CBRE Kft. - Campona Shopping Center is.

A "Családi ház és környezet" kategóriában Longauer Lászlóné (?ron u. 15.) lett a győztes, aki 60 000 forint, Mayer Istvánné (Bartók Béla út 16/A) lett a második, aki 30 000 forint és Gyökeri Anikó (Hasadék u. 5.) lett a harmadik, aki 20 000 forint díjban részesült az értékes ajándékok mellett.

Az "Utca, utcarész, lakótelepek, társasházak kisebb-nagyobb egysége" kategória első helyezettje H?¤ger Istvánné lett (Kolozsvári u. 47/B), aki 60 000 forint díjazásban és egyéb ajndékokban részesült. A második helyet ebben a kategóriában a Fortuna Lakásfenntartó Szövetkezet (Leányka u. 34.) szerezte meg, a díjuk szintén 30 000 forint volt a helyi vállalkozók felajánlásai mellett.

A harmadik helyen a Napfény Lakásfenntartó Szövetkezet végzett (Leányka u. 38.), amely a 20.000 forintos pénzjutalom mellett vehetett át díjakat.

A "Balkonok, erkélyek" kategória első helyezéséért Keresztes Ferenc (Nagytétényi út 315.) kapott díjakat, köztük 40 000 forintnyi pénzjutalmat. A második helyezett díja 20 000 forint volt a tárgynyeremények mellett, amelyet Márai Tünde érdemelt ki (Rózsakert u. 25.). A harmadik helyért járó díjakat és a 10.000 forint pénzjutalmat Varga László (Akó u. 17.) kapta.

Az "Intézmények, vállalatok, egyházak" kategóriában az 1. helyezett a Rózsakerti Baptista Közösségi Ház (Dézsmaház u. 33.). A győztes 60 000 forintot, vásárlási utalványt, pezsgőt és dísznövényt is átvehetett.

Az "Önkormányzati fenntartású intézmények" kategóriában a Várkastély tagóvoda érdemelte ki az első díjat, és az azzal járó 60.000 forintot a XXII. kerületi Egyesített Óvoda Varázskastély Tagóvodája érdemelte ki ( Erzsébet királyné út 9. - Sinkovicsné Király Angéla). Az intézmény, az egyéb díjakon túl, 60.000 forint elismerésben részesült.

(VH)