Ugrás a tartalomra

Új autóbuszok Budapest agglomerációjában

2014. június 16. hétfő
Új autóbuszok Budapest agglomerációjában

Tájékoztatjuk őket, hogy Budatétény - Diósd között a 13-as, 13A, 113-as és 113A, Budatétény - Kamaraerdő - Budaörs között a 287-es és 287A jelzésű vonalakon Budapest agglomerációjában, Budaörs és Diósd településeken 2014. június 1-jén állnak forgalomba a Volánbusz Zrt. által üzemeltetett MAN A21 szóló típusú járművek. Az új autóbuszoknak köszönhetően a fenti vonalakon teljes üzemidőben tisztán alacsonypadlós járművek fognak közlekedni.

A korszerű járművek EEV normáknak megfelelő motorjának köszönhetően a károsanyag-kibocsátás több, mint 90%-kal csökken. Utasaink minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében valamennyi jármű légkondicionált, az utastájékoztatás és a Főváros tömegközlekedésébe integrált forgalomirányítás a FUT?R rendszeren keresztül valósul meg.

Az új szolgáltató megjelenésével idén tavasztól a Budatétény - Diósd illetve Budatétény - Kamaraerdő - Budaörs útvonalon a Magyarországon üzemeltetett legmodernebb autóbuszok fognak közlekedni, melyek európai viszonylatban is az egyik legmagasabb szolgáltatási színvonalat képviselik.

A Budapesti Közlekedési Központ igyekszik ügyfelei igényeinek minél jobban megfelelni, számukra a lehetőségekhez mért legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani. Reméljük, hogy folyamatos fejlesztéseink utasaink megelégedésére szolgálnak.

BKK