Ugrás a tartalomra

Emlékérem és oklevél a testületi munkáért

2014. november 12. szerda
Emlékérem és oklevél a testületi munkáért

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzatának képviselő-testülete október 30-án ismét ülést tartott a Városháza Záborszky Nándor Termében. A képviselők elfogadták a Gyermekjóléti Központ és Családsegítő Szolgálat, valamint az Egyesített Bölcsőde alapító okiratának módosításáról szóló javaslatot.

A testület hozzájárult ahhoz is, hogy az önkormányzat közel egymillió forintról lemondjon az állam részére a Hosszúhegy u. 36. sz. mögött leomlott támfal helyreállítására elnyert támogatási összegből. Erre a pénzre ugyanis nem volt szükség a munkálatok elvégzéséhez. A grémium elfogadta azt a javaslatot is, hogy az önkormányzat hozzon döntéseket a látványcsapatsportokat támogató adókedvezmény (TAO-támogatás) felhasználásával kapcsolatos sportcélú ingatlanfejlesztésekhez, és jóváhagyta a képviselő-testület 2014. évi II. féléves munkatervének módosítását. A képviselők zárt ülésen döntöttek a "Szociális Munkáért" díj adományozásáról.

A testületi ülésen Szabolcs Attila országgyűlési képviselő, a kerület volt polgármestere kért szót. Ismételten megköszönte az előző négyévi munkát a testületnek és a hivatal munkatársainak. Ezt követően díszoklevelet és emlékérmet nyújtottak át a testület és a bizottságok 2010-2014 közötti tagjainak.

(VH)