Ugrás a tartalomra

Az év honlapja versenyen különdíjat nyert Budafok-Tétény Önkormányzatának honlapja

2015. december 07. hétfő
Idén 14. alkalommal rendezték meg az online kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményét, 'Az Év Honlapja' versenyt. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre összesen 280 nevezés érkezett.
Az év honlapja versenyen különdíjat nyert Budafok-Tétény Önkormányzatának honlapja

A díjátadón december 2-án Varga István, a pályázat alapítója, valamint Dr. Eszes István zsűrielnök ünnepélyes keretek között hirdették ki az idei nyerteseket. „Évről-évre egyre komolyabb pályázatokat kell értékelnünk a zsűrizés során, mely tényleg nem könnyű munka. Számunkra nagy öröm látni, hogy profi honlapokkal, megoldásokkal neveznek a különböző kategóriákba.” - mondta Varga István, a pályázat alapítója.

Önkormányzatok és települések kategóriában összesen három díjat osztottak ki: az „Év Honlapja” címet Balatonakali nyerte el, minőség-díjat Szombathely kapott, különdíjban pedig Budafok-Tétény Önkormányzatának hivatalos honlapja részesült, melyet a zsűri így értékelt:

„Funkcionálisan egy kimagaslóan jó oldalról beszélünk. Informális, a híradás része pedig átlag fölötti. Az oldal nagyon ritka példája az akadálymentesített önkormányzati weboldalaknak. A közösségi oldalukat pedig remekül használják. Megérdemelten veheti át a kategória különdíját!”

Az eredmény kapcsán Karsay Ferenc polgármester kiemelte: „Sok észrevétel érkezett hozzánk a korábbi honlappal kapcsolatban – ezek figyelembe vételével alakítottuk ki kollegáimmal az önkormányzat új, akadálymentes oldalát. Hogy ne csak külsőleg, de tartalmában is igazodjon a kor elvárásaihoz: a mindennapi ügyintézéshez kapcsolódó információk, legfrissebb hírek, események, kerületünk története, kibővített képgalériánk mindenki számára könnyedén elérhető legyen.”

Az oldal kényelmes böngészést biztosít mind az otthoni számítógépen, mind mobil eszközökön vagy táblagépen. Egy kattintással elérhető az önkormányzat Facebook oldala is, továbbá elindult a főoldalon a nap képe sorozat kerületi pillanatképekkel, ahova az Önök által készített fotókat is várjuk a webmester@bp22.hu e-mailcímre.

Forrás: https://www.azevhonlapja.hu/