Ugrás a tartalomra

Az idén is lesz önkormányzati virágosztás!

2024. május 09. csütörtök
Az önkormányzat célja továbbra is az, hogy közös összefogással minél több virágos kert és közterület legyen a kerületben. Igényelni lehet egynyári virágmixet ingatlanonként, vagy – társasházak esetében – balkonvirágokat lakásonként.
Az idén is lesz önkormányzati virágosztás!

Regisztrálni a www.zold22.hu oldalon lehet május 22-én 9.00 órától május 24-én 16.00 óráig. Internetkapcsolattal nem rendelkezők a 06-20/265-1316-os és a 06-20/265-7245-ös telefonszámokon regisztrálhatnak naponta 9.00 és 16.00 óra között a készlet erejéig! A virágok összetétele adott, válogatásra nincs lehetőség.

Kérjük a jelentkezőket, hogy figyeljenek adataik pontos megadására. Virágot kizárólag előzetesen regisztrált lakosok részére tudunk biztosítani.

Egynyári virágokból összeállított vegyes csomag tartalma: vinka, büdöske, pistike, begónia, kakastaréj, rézvirág, dália, szarkaláb, pillangóvirág, oroszlánszáj vegyesen.

Balkonvirágokból összeállított vegyes csomag tartalma: petúnia, bakopa, balkon aranya, verbéna és lobélia vegyesen.

A balkonvirágcsomagot elsősorban lakótelepi balkonokra, erkélyekre javasoljuk kiültetni. Megkérünk mindenkit, hogy a szabadföldi kertbe a másik virágcsomagot válasszák.

 

Kizárólag az előzetesen regisztráltak részére az osztási időpontok:

Május 28., 29., 30., 31. napokon 8.00–18.00 óra között.

A virágosztás két helyszíne:

Oroszlános udvar (Leányka u. 1/B)

Klauzál Ház hátsó nagy kapuja (Nagytétényi út 31–33.)

 

A lakossági virágosztás révén a szépen beültetett virágokkal díszített kertet, utcafrontot, balkont és erkélyt nevezni lehet elismerő díjazásért és értékes nyereményekért a „Tiszta, virágos kerületért díj” pályázatára, amelynek részleteiről a www.zold22.hu honlapon, a Városházi Híradó hasábjain és az önkormányzat weboldalán tájékozódhatnak.