Ugrás a tartalomra

Az idősek megsegítése érdekében a bolt és üzlettulajdonosok együttműködését kérjük

2020. március 21. szombat
A kerületi időseknek bevásárlással segítséget nyújtó szociális területen dolgozók ideje nagy részét a sorban állás viszi el.  Az általuk nyújtott szolgáltatás meggyorsítását a tulajdonosok soron kívüli kiszolgálással segíthetik elő.  
Az idősek megsegítése érdekében a bolt és üzlettulajdonosok együttműködését kérjük

Az idősek megsegítése érdekében a bolt és üzlettulajdonosok együttműködését kérjükA Szociális Szolgálat munkatársai most az alapfeladataikon túl kerületi időseknek segítenek abban, hogy ne kelljen elhagyniuk az otthonaikat. Bevásárolnak, kiváltják gyógyszereiket, postán befizetik csekkjeiket.  A Szolgálat megfeszített erővel, megnövelt létszámmal segíti az egyedül vagy segítség nélkül élő nyugdíjasokat. A kialakult helyzet miatt azonban bárhogy is próbálják hatékonyabban megoldani, egyszerre több idősnek az ügyét intézni, a sorban állás elviszi idejük nagy részét.

Annak érdekében, hogy a kerületi idősek és a naponta növekvő igényeknek megfelelően a továbbiakban jelentkező idősek ügyét is biztonsággal és gyorsan el tudják kollégáink időben intézni, a bolt- és üzlettulajdonosok együttműködését kérjük.

Kérjük a tulajdonosokat, hogy a szociális területen dolgozókat soron kívül szolgálják ki!

Hogy mindez ne okozzon felesleges feszültéséget a sorban állók körében, legegyszerűbb, ha a tulajdonosok az üzleteik ajtaján, jól látható helyen kiírással, előre jelzik ezt.

Fontos kiemelni a visszaélések elkerülése érdekében, hogy munkatársaink pecséttel ellátott igazolvánnyal rendelkeznek! További információ vagy az igazolvány hitelességének ellenőrzése a +36 1 226 0179-es telefonszámon kérhető.

Köszönjük előre időseink nevében is a kerületi kereskedők és szolgáltatók, valamint a szintén sorban álló polgárok együttműködését, segítő magatartását.