Hírek

Az összefogás mentőállomása
Február 14-én új esetkocsi állt szolgálatba az önkormányzat stratégiai partnerei segítségével felújított Budafoki Mentőállomáson.
2018-02-17

Ahogyan beszámoltunk róla, az önkormányzat felhívására nyolc stratégiai partner jelentkezett, hogy az Országos Mentőszolgálattal együtt jelentős fejlesztéseket valósítsanak meg a nagy múltú budafoki mentőállomáson. Az épület megújítása mellett egy új esetkocsi érkezését is ünnepelhették február 14-én.

Az eseményen részt vett Karsay Ferenc polgármester, aki köszönetet mondott a stratégiai partnereknek és az Országos Mentőszolgálatnak, amiért velük együtt jobb feltételeket biztosíthatnak az ott dolgozóknak. „A főszerep azonban mindenképpen azoké, akik nap mint nap a mi érdekünkben dolgoznak, kockáztatják a saját biztonságukat azért, hogy a mi biztonságukat még jobbá tegyék.” – fejezte ki köszönetét a mentőállomás dolgozóinak.

Az eseményen részt vett Németh Zsolt országgyűlési képviselő, aki beszédében az összefogás mentőállomásának nevezte a budafoki állomást. Elmondta, a megvalósuló fejlesztések nem csak jobb munkakörülményeket, de nagyobb üzembiztonságot, így a mentetteknek is nagyobb biztonságot is jelent.

Szabolcs Attila országgyűlési képviselő beszédében név szerint mondott köszönetet azoknak, akik segítették a fejlesztések megvalósulását.

Dr. Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója a megújított mentőállomás és az új mentőautó átadásakor azt mondta, a fejlesztések nem csak a gyors és hatékony munkát segítik, hanem a dolgozóknak is megadják a tiszteletet.

Az eseményen részt vett Németh Zoltán alpolgármester, valamint az állomás megújításában részt vevő stratégiai partnerek.

Fotó: Földházi Árpád

Kapcsolódó képgaléria: