Ugrás a tartalomra

BMTE — megvan az első hazai győzelem az NBII-ben

2017. szeptember 05. kedd
A hetedik fordulóig vártunk rá, de megérkezett — az NBII-ben először győztek hazai pályán a budafoki fiúk, akik a Soproni VSE-t fogadták.
BMTE — megvan az első hazai győzelem az NBII-ben

A BMTE csapatában három olyan játékos is szerepet kapott, akik idén még nem léptek pályára kezdőként (Khiesz, Kercsó, Fekete). A küzdős meccsen mindkét csapat jutott helyzetekhez, de végül a budafokiak játékosa, Fekete Máté tudott a kapuba találni, aki a 42. percben lőtt góljával a mérkőzés 1-0-s végeredményét is beállította.

A budafokiak gólszerzője Fekete Máté így nyilatkozott a meccs után:

"A Sopronnal már kétszer is találkoztunk a 2017-es esztendőben (a Magyar Kupában), ezért tudtuk, hogy nehéz meccsre számíthatunk. Szükségünk volt a három pontra, hiszen eddig csak egy győztes meccsünk volt. Mind a két csapat mindent megtett a győzelemért, de úgy érzem, hogy mi többet, aminek az eredménye a 42. percben meg is lett, amikor Kercsó Bence a védő és a kapus között kikotort egy labdát, ami elém került, és közelről a kapuba lőttem. A meccs hátralevő részében a csapatnak több lehetősége is volt, azonban a kapuba már nem sikerült betalálni, így a meccs 1-0 maradt. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy kitartottak mellettünk. A jó játék még elmaradt, de végre eredményesek voltunk. Igyekszünk a továbbiakban szépen is játszani!” Fekete mielőbbi felépülést kívánt csapattársának, Kovács Dávidnak, aki sérülést szenvedett a szombati mérkőzésen.

A csapat következő meccsét a Mosonmagyaróvár ellen, idegenben játssza szeptember 10-én, 16:30-kor.

Gratulálunk a csapatnak! Gyors felépülést kívánunk Kovács Dávidnak!

Nyitókép és fotó: https://www.facebook.com/BudafokiMTE/
Forrás: http://www.budafokimte.hu/hu/bmte_-_sopron-ertekeles

BMTE — megvan az első hazai győzelem az NBII-ben