Ugrás a tartalomra

Budafok-Tétény önkormányzata ismét meghirdeti a Bursa Hungarica ösztöndíjat

2022. október 03. hétfő
2022. november 3-ig lehet pályázni a támogatásra.
Budafok-Tétény önkormányzata ismét meghirdeti a Bursa Hungarica ösztöndíjat

Kerületünk képviselő-testülete ismét egyhangúlag döntött a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2023. évi fordulójához történő csatlakozásról. Az önkormányzati ösztöndíjrész havi 20 000 Ft.

A Bursa Hungarica Ösztöndíjra azon felsőoktatási intézmények hallgatói (A-típus), vagy utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolai tanulók, illetve felsőoktatási intézménybe még fel nem vett, érettségi vizsgával rendelkezők (B-típus) pályázhatnak, akik Budapest XXII. kerületében állandó lakóhellyel rendelkeznek, és családjukban az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a 99 750 Ft-ot, önfenntartó pályázó esetében a 211 900 Ft-ot.
 

A pályázat benyújtásának határideje:

2022. november 3.

Letölthető dokumentumok:

Fontos információk a pályázók részére:

Bursa Hungarica pályázatot nem az Eper-rendszerben, hanem az Eper-Bursa pályázatkezelési rendszerben lehet rögzíteni; kizárólagos pályázói belépési oldal: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx 

A pályázók részére összeállított felhasználói kézikönyv és oktató videók az alábbi linken érhetők el: https://emet.gov.hu/app/uploads/2020/10/eper_bursa_palyazoi_felhasznaloi_kezikonyv.pdf

Ha a pályázó nem elfogadott státuszú pályázói adatmódosító nyilatkozattal rendelkezik, akkor addig nem nyújthat be új pályázatot, ameddig a postai úton beküldött dokumentumot a Pályázatkezelő fel nem dolgozza; a kinyomtatott pályázatokat a mellékletekkel együtt kizárólag az önkormányzathoz kell megküldeni, a Pályázatkezelőhöz nem.