Ugrás a tartalomra

Budafok-Tétényi dupla aranyos karatés

2017. november 20. hétfő
Fehér Péter barna öves karatés kétszer is a dobogó legfelső fokára állhatott hétvégén a Shotokan Európabajnokságon és Világkupán a csehországi Pardubiceben.
Budafok-Tétényi dupla aranyos karatés

„Megnyertem, 2 arany!!! Sikerült megnyernem a Shotokan Európabajnokságot és a világkupát is. Köszönöm, hogy drukkoltatok nekem. Hajrá Magyarország!” – írja FB oldalán Fehér Péter barna öves karatés budafok-tétényi sportoló a november 18-i bejegyzésében.

 

„10 éve karatézom, jelenleg barna öves vagyok és készülök teljes gőzzel a VB-re.” – olvasható a fiatal sportoló rövid bemutatkozásában.

 

Elég egyértelműen győztem, nem kellett sokat mérlegelnie a bíróknak, nyilatkozta a budafokteteny.hu-nak. Mint fogalmazott, most lesz egy kis pihenő, mert kategóriát váltott, most már U21-ben indul majd a következő idényben, ahol már megvan a kijutó a következő Európabajnokságra, tehát Péter a következő körben jöhet szóba esélyesként. Télen alapozó időszak lesz, tavasztól kezdődik újra a versenyszezon.

 

A hétvégi győzelmek is egyértelműen Papp Miklós vezetőedzőnek is köszönhetőek, aki a kelenföldi Koroibosz RSE Karate Klub segítette a budafok-tétényi fiatal sportoló felkészülését. Fehér Péter novemberben lesz 18 éves és a Budai Nagy Antal Gimnázium végzős tanulója.

 

A budafokteteny.hu nevében is GRATULÁLUNK PÉTERNEK!!!

 

Budafok-Tétényi dupla aranyos karatés

Budafok-Tétényi dupla aranyos karatés