Hírek

BUDAFOKI FORRALT BOR FŐZŐVERSENY december 2-án a budafoki Piactéren - Jótékonysági akció Bogiért
A rendezvény a decemberi Pincejárat egyik állomása lesz, a szervezők civil szervezetek, baráti társaságok jelentkezését várják. Nevezni november 28-ig lehet az info@klauzalhaz.hu címen.
2017-11-10

A budafoki Piactéren a csapatoknak egy óra áll rendelkezésére, hogy elkészítsék a tökéletes forralt bort. 16 órától a közönség kóstolja a bort és dönt: közönségszavazattal dől el, hogy melyik a legfinomabb. A "közönségszavazás" maga a vásárlás, az a versenyző nyer, aki a legtöbb forralt bort adja el. Az összesen 40 liter alapanyagot a Klauzál Ház kérésére a Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola ajánlotta fel, a boreladásból származó bevételt ajánlják fel Bogi családjának, de tervezik, hogy adománygyűjtő ládákat is kihelyeznek.

Nevezni november 28-ig lehet, az info@klauzalhaz.hu címen. Civil szervezetek, baráti társaságok jelentkezését várják. A csapatoknak 5 liter bort és gázt biztosítanak, a lábast, a fűszereket és a „titkos receptet” a nevezők hozzák. :)

A közönség a "szavazataival" egyben  Horváth Bogit, a budafoki Budai Nagy Antal Gimnázium egykori diákjának családját támogatja majd. (Bogi egy angolórán összesesett, újraélesztették, de visszafordíthatatlan károsodást szenvedett. Állandó gondozásra, felügyeletre szorul.)