Ugrás a tartalomra

Burkolatjavítás az M0-s autóút és a 6-os út csomópontjában

2022. december 06. kedd
Burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M0-s autóút 6-os főúti Hárosi csomópontjában, az autóút M5-ös autópálya felé vezető felhajtóágán. A munkálatok 2022. december 6., keddtől várhatóan december 8., csütörtökig tartanak, ezalatt a felhajtóágat lezárják. Az M0-sról való lehajtás zavartalan marad.
Burkolatjavítás az M0-s autóút és a 6-os út csomópontjában

A szakaszon, melyet az M0-s autóút két évvel ezelőtti beruházása nem érintett, két rétegben aszfaltcserét hajtanak végre a szakemberek. A 6-os főúton Budapest centrum felől a balra kanyarodó sávot, illetve Érd felől a jobbra kanyarodó sávot a szakemberek lezárják. Ezalatt a 6-os főútról az M0-s autóutat mindkét irányban az M6-os autópálya 18-as szelvényében lévő „Érd észak” csomóponton át Budapest irányába vezető pályájára felhajtva érhetik el a közlekedők. Az M6-os autópálya tereléssel érintett szakasza (a 18–15. kilométerszelvények közötti Budapest felé vezető iránya) díjmentesen használható a Hárosi csomópont lezárásának ideje alatt.

A burkolatjavítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.