Ugrás a tartalomra

Charousek Rezső sakkverseny

2023. október 17. kedd
Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata a Nagytétényi Polgári Kör együttműködésével idén is megrendezi a kerületünk sakkéletének kiemelkedő alakjáról, Charousek Rezsőről elnevezett sakkemlékversenyét. A villámverseny időpontja 2023. október 28., szombat, 10 óra, helyszíne a Szelmann Ház.
Charousek Rezső sakkverseny

A verseny a jelentkezők létszámától függően 35 fő alatt 7 fordulóból, 36 főtől 11 fordulóból áll, egy-egy parti 10-10 perc. A győztes az, aki a legtöbb pontot szerzi. E villámversenyre is a Fide versenyekre vonatkozó szabályok a mérvadók. Minden vitás kérdésben a versenybizottság elnöke dönt. A versenyen részt vehet minden sakkozni tudó, életkori korlát nincs.

Nevezni a helyszínen, a verseny napján, 2023. október 28-án 08.30–09.45 között lehet. A nevezési díj 300 Ft. Az 1–3. helyezettek díja érem és oklevél, a 4–6. helyezettek oklevelet kapnak, a legfiatalabb, a legidősebb, valamint a legeredményesebb férfi és női versenyző serleget kap. A helyezettek díjait Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata biztosítja.

Sportszerű versenyzést kívánnak a szervezők!