Ugrás a tartalomra

Csere Gáspár: egyéni csúcs a Berlin Marathonon!

2017. szeptember 25. hétfő
A megtisztelő 21. helyen futott be a tegnapi berlini futóversenyen a BEAC válogatott hosszútávfutója, a budafok-tétényi olimpikon, Csere Gazsi! Gratulálunk!
Csere Gáspár: egyéni csúcs a Berlin Marathonon!

Csere Gáspár a saját FB oldalán így értékelt:

„A világcsúcs ezúttal elmaradt, nekem azonban hála Istennek sikerült egy egyéni csúcsot összehoznom! :)

Nehéz futás volt, nem éppen ideális körülményekkel. Alapvetően időjavítás miatt jöttem, ami ha nem valami látványosan is, de összejött!

Az elmúlt két évben technikailag sokat tudtam fejlődni, ezért reálisnak éreztem, hogy megpróbáljak futni a 02:14-es iramcsapattal. Ez most kissé gyors kezdésnek bizonyult (66:41), de nem bánom, mert nem ez volt a lassulás fő oka. Sajnos az időjárással nem volt szerencsénk: 5-20 km között zuhogott az eső, ami miatt megnehezedtek a cipőink, a páratartalom is elérte a 90 %-ot. 30 km-ig viszonylag lendületesen ment a futás, de eléggé kellett "kapaszkodnom", nagy harcot igényelt a folyamatos megújulás elérése. Nagyon határeset volt az egész./…/ összegezve mindenképpen egy sikeres maratonnak tudom elkönyvelni. Újabb tapasztalatokra tettem szert, kipróbáltam egy gyors kezdést, sok nehézségi ponton lendültem át, lelkileg is erősödtem. A frissítés is remekül összejött. Szóval technikailag és mentálisan képesnek érzem magam a 02:14-re, de fizikailag még van vele munka, de szerintem ez a jobb verzió. "Röviden" ennyit a futásról. :) Mindenkinek nagyon köszönöm a szurkolást! Hálás vagyok Istennek, hogy most is végig mellettem állt, támogatott.”

Büszkék vagyunk rád, Gazsi! A budafokteteny.hu nevében gratulálunk!!!

 

Forrás: https://www.facebook.com/cseregaspar/posts/1719641221393460

Csere Gáspár: egyéni csúcs a Berlin Marathonon!