Ugrás a tartalomra

Diákok látogattak a Városházára

2022. június 10. péntek
A Baross Gábor Általános Iskola helytörténeti versenyének első három helyezett csapata érkezett vendégségbe Monostoriné Szeleczky Gabriella tanárnővel csütörtökön a Városházára. A diákokat Karsay Ferenc polgármester vezette körbe a Városháza épületében.
Diákok látogattak a Városházára

Közösen bejárták az Irattárat, a Házasságkötő termet, a Dísztermet. A polgármester előadásában meghallgathatták a Városháza történetét, a hivatal felépítését, és ismereteket szerezhettek az elődökről is, akik segítettek, hogy létrejöhessen ez az egyedülálló épület.

Karsay Ferenc bemutatta a hivatal működését: a szervezeti felépítést, az egyes szakirodák feladatköreit, illetve megismerhették az épület történetét is.

A gyerekek nagy örömmel járták be a hivatal épületét. A többségnek a Házasságkötő terem tetszett a legjobban, és nagyon örültek annak, hogy sok mindent megtudhattak az épület történetéről.

A vezetett séta végén megtekintették a polgármesteri kabinet irodáit is. A polgármester szobájában finom falatokkal, tortával és ajándékcsomaggal kedveskedtek nekik a hivatal dolgozói.

 

Fotó: Horváth Tamás