Ugrás a tartalomra

Egy családcentrikus vállalkozás

2016. november 04. péntek
Az Ivanics Kft. célja a folyamatos megújulás és az ügyfelek elköteleződése a cég iránt
Egy családcentrikus vállalkozás

Az Ivanics név csaknem három évtizede ismert az autósok világában, és kerületünkben is régóta igazi márkának számít. Ivanics Lajos, családja és a folyamatosan bővülő cégcsoport évek kemény munkájával, fokozatosan vívta ki az ügyfelek elismerését, megbecsülését. Fejlődésük is folyamatos, töretlen, egyre bővülő palettával, a kereskedelemtől a szervizig.

Az Ivanics-csoport – önkormányzatunk stratégiai partnere – három generáción átívelő értékei a munka becsületén, a családcentrikus szemléleten és a szaktudáson alapulnak. 
– Küldetésünk, hogy szakértelemmel, tudatos tervezéssel, tisztességgel és szorgalommal dolgozzunk – szögezi le az alapító, Ivanics Lajos, akit arra kértünk, mutassa be a családi céget. – Feleségemmel együtt kezdtük el s vállalkozásunkat még 1977-ben, a Volvo személygépkocsik javításával. Az Ivanics Kft. 1991-ben alakult meg a Volvo márkakereskedői és szervizfeladatainak ellátására, a Denzel Hungária partnereként, s egy évre rá nyitottuk meg budapesti telephelyünket, valamint a székesfehérvári bemutatótermünket és szervizünket. Csaknem egy évtized múlva bővítettük a palettánkat, elnyertük a jogot a Ford személygépkocsik és haszonjárművek értékesítésére és szervizelésére a dél-budai régióban. Büszkék vagyunk rá, hogy 2005-ben az Év Márkakereskedője címet és a Ford Elnöki Díjat megkaptuk.

Az elkövetkezendő évek is folyamatos fejlődést mutatnak az Ivanics Kft.-nél, újabb autómárkák, robogók és motorok kerültek a család fókuszába, beruházás indult a Hajó utcában, mert ars poeticájuk a folyamatos megújulás. – Mindez – ahogy megfogalmazza a család feje – lelkes és elkötelezett kollégáink környezettudatos munkájával. Együtt, közösen a mindig mosollyal távozó, elégedett ügyfélért!

A vállalkozás több mint kétszáz dolgozóval éri el céljait, akik folyamatos képzésen vesznek részt. Kerületünkben az Ivanics Autópark-kezelő Kft. is kivívta ügyfelei elismerését különféle flotta- és bérautó-szolgáltatásaival.

Hogy mennyire családi vállalkozásról van szó: az Ivanics házaspár két gyermeke is aktívan részt vesz az Ivanics-cégcsoport munkájában: ifj. Ivanics Lajos ügyvezető helyettesként és dr. Ivanics Zita jogászként dolgozik – így valóban biztosítva van a cég jövője. 

(Temesi László)