Ugrás a tartalomra

Egyedi tematikákkal folytatódik tavasszal a nagy sikerű Garázsvásár. Részletes információk 2024. február 16-tól.

2024. február 09. péntek
A már feleslegessé vált felnőtt-, baba- és gyermekholmik (ruházat, felszerelések, játékok) vására, cseréje, vagyis „Baba-mama börze” várja 2024. március 9-én úgy a kínáló, mint a kereső érdeklődőket a Szomszédok Piaca előtti téren.
Egyedi tematikákkal folytatódik tavasszal a nagy sikerű Garázsvásár. Részletes információk 2024. február 16-tól.

A következő szombaton, március 16-án a saját termesztésű zöldséggel, gyümölccsel és feldolgozott termékekkel (méz, lekvár, szörpök) megjelenő Őstermelői és biopiacé lesz a főszerep, amit március 23-án a saját készítésű kézműves termékeket, művészeti alkotásokat felvonultató, valamint használt tárgyakat, régiségeket is árusító, klasszikus Bolhapiac követ. Március 30.–április 1. között ingyenes húsvéti családi programok zárják a tematikus márciusi hétvégék sorát.

A Budafok-tétényi Családok Átmeneti Otthonának ajánlották fel az „asztalpénzekből” befolyt összeget az első, kerületi garázsvásár szervezői, köztük Krieger Krisztina fideszes önkormányzati képviselő. A politikus elmondta: jó érzéssel gondol vissza a közös erőfeszítéssel megvalósuló adventi garázsvásár szívmelengető pillanataira. Összesen 33 ezer forintot gyűjtöttek össze, amit örömmel ajánlottak fel a Budafok-tétényi Családok Átmeneti Otthonának. Az otthon lakóinak boldogsága érezhető volt, hiszen a gyerekek ajándékokat is kaptak egy kerületi cégtől, az összegyűjtött pénzből pedig rendeltek egy finom hidegtálat szentestére, valamint hozzávalókat vehettek egy emlékezetes szülő-gyerek muffinkészítéshez. „Az összetartozás jegyében ez a közös program a körülményeikhez képest valóban teljessé tette az ünnepeket. Büszke vagyok rá, hogy a kezdeményezés ötletgazdája lehettem, és szívből köszönöm szervezőtársaim, a XXII. kerületi Anyukák csoporttagjai és a Városfejlesztő Kft. közreműködését!” – fogalmazott Krieger Krisztina.

Regisztráció: garazsvasar@klauzalhaz.hu

További információ: https://klauzalhaz.hu/programok