Ugrás a tartalomra

Elhunyt Bleicher László

2021. április 03. szombat
Sajnálattal közöljük, hogy koronavírus fertőzés következtében elhunyt Önkormányzatunk Közterület-felügyeleti Csoportjának munkatársa, Bleicher László.
Elhunyt Bleicher László

Elhunyt Bleicher LászlóLaci 2015-ben került a szervezetileg átalakult Közterület-felügyelethez. Nyitott és barátkozó személyiségének köszönhetően hamar beilleszkedett és az elmúlt években igazi csapattársként segítette a közös munkát.  A feladatából adódó közrend, köztisztaság védelme mellett a helyi rendőrkapitánysággal történő együttműködés során a közbiztonsági feladat ellátásban is részt vett.  Munkáját becsülettel és tisztességgel végezte, mindig szem előtt tartva kerületünk lakosságának segítését, illetve az általuk jelzett problémák megoldását.

Folyamatosan segítette a hátrányos helyzetű családokat, a vállalkozók által felajánlott több mázsa gyümölccsel és bútorzattal, ruházattal. Nem egyszer saját fizetéséből is támogatta őket. Az összegyűlt ajándokat, adományokat számtalan alkalommal személyesen juttatta el a rászorulóknak, megtervezve annak kiszállítását is.

A programok szervezésén felül, sok értékes ajándékkal, illetve egyéb tárgyakkal segítette a családok megélhetését, akik bármikor bizalommal fordulhattak hozzá. Lacit nagy tisztelet övezte ezeknek a családoknak a körében, mindig hálásan emlegették segítőkészségét, szinte erőn felül végzett munkáját. E tekintetben végzett kiemelkedő munkája követendő példa lehet. 

Felügyeletünk alkalmazottjaként a közérdekében végzett kimagasló feladatellátása során többször részesült dicséretben, illetve elismerésben. 

Drága Laci! Az eltöltött közös évek nem múlnak el nyomtalanul, hiányzol, nyugodj békében.