Ugrás a tartalomra

Elhunyt Palócz György

2022. november 03. csütörtök
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Palócz György – Rózsavölgy volt egyéni önkormányzati képviselője – életének 82. évében visszaadta lelkét a Teremtőjének.
Elhunyt Palócz György

Életének meghatározó része volt, hogy mindig a becsületesség és az elveihez való következetes képviselet vezérelte útját. Ezen értékekből sohasem engedett, kiállt az igazságért, tisztességgel végezte el a rábízott feladatokat.

Szorgalma és kitartása példa a következő nemzedékeknek, hiszen egész élete során és a munkájában is mindig a becsülettel elvégzett feladatot vallotta értéket teremtőnek.

Folyamatosan meg tudott újulni, minden helyzetben megtalálta azt az utat, amiben előbbre jutott, a jövőt alakította. „A múlt emlék, a jövő titok, a jelen ajándék” – volt a mottója.

2002–2006 között képviselőként magáénak érezte a körzet lakóinak ügyes-bajos dolgait, gondjait, mindent megtett Rózsavölgy fejlődéséért. 2006–2010 között bizottsági tagként ugyanúgy végezte ezt a munkát, mint képviselőként.

Igazi lokálpatrióta volt, hiszen családja 1928 óta rózsavölgyiként itt élte az életét.

Férjként mindent megadott szeretett feleségének, családapaként példásan nevelte szeretett fiait, nagypapaként segítette imádott unokáit.

Felejthetetlen halottunk hamvait 2022. november 11-én 9.00 órakor a kelenföldi Szent Gellért-plébániatemplomban (XI., Bartók Béla út 149.), a római katolikus vallás gyászszertartása szerint helyezzük örök nyugalomra.