Ugrás a tartalomra

Elhunyt Révész Ildikó

2022. augusztus 30. kedd
Életének 57. évében, hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Révész Ildikó, a XXII. kerületi önkormányzat volt közoktatási ügyintézője.
Elhunyt Révész Ildikó

Révész Ildikó 2009 és 2012 között dolgozott önkormányzatunknál közoktatási ügyintézőként. Ezen viszonylag rövid idő alatt is kiemelkedő segítőkészséggel és empátiával foglalkozott az iskolákkal, működött együtt a kollégákkal, és segítette a gyermekek mindenek felett álló érdekei érvényesítését.

Bármilyen közösségben is volt, annak csoport- és csapatszellemét kreatív ötleteivel, odafigyeléssel építette.

A kétezres évek eleje óta részt vett babaúszáson. Munkatársai szerint kedves, csendes személyiség volt, akit mind a gyerekek, mind a szülők nagyon szerettek. Mindenkihez volt pár kedves szava, nagy türelemmel oktatta a kicsi gyerekeket.

Révész Ildikó előbb a XXII. kerületi Tankerületnél, majd 2017 óta a Dél-pesti Tankerületi Központnál töltött be tanügy-igazgatási referens munkakört.

Aki csak kapcsolatba került Ildikóval, lénye szelídségét, odaforduló emberszeretetét, segítő tenni akarását soha nem feledi.

Budafok-Tétény önkormányzatának dolgozói és a Dél-pesti Tankerületi Központban dolgozó kollégái őszinte részvétüket fejezik ki, és osztoznak a család gyászában.