Ugrás a tartalomra

Elindult a megújult Zöld22!

2023. február 06. hétfő
Megújult külsővel és kibővült tartalommal vár mindenkit a kerület zöld weboldala.
Elindult a megújult Zöld22!

Mától egy megújult weboldallal találkoznak azok, akik felkeresik a zold22.hu-t. Az oldal eddig szinte kizárólag a lakossági programok, akciók alkalmával szolgált regisztrációs felületként, mostantól azonban a kerület zöld tudástára, zöldhírei is megjelennek majd rajta, mely modern, friss arculatot kapott.

A megújult Zöld22.hu-n a klíma- és környezetvédelem hírei mellett fontos tudnivalók, érdekességek találhatók a folyamatosan bővülő Kisokosban is. A Zöld önkormányzat menüpontban nemcsak a kerület környezet- és klímavédelmi célú dokumentumait, jogszabályait gyűjtöttük össze, hanem számos érdekes videót is találnak a látogatók a kerület zöldprogramjaival, tevékenységeivel kapcsolatban. Érdemes átböngészni a Hasznos linkek oldalt is, ahol számos hasznos, érdekes információkat összegyűjtő vagy gyakran keresett oldal elérhetősége található meg egyetlen helyen.

Mindemellett az oldal továbbra is a lakossági programok, akciók regisztrációs felületeként működik majd. Az új Zöld22-n az Események menüpont alatt előre megtekinthetik, hogy az egyes népszerű programok mikor várhatók az év során. A lakossági programokról szóló tájékoztatókat is megtalálják a weboldalon.

Budafok-Tétény – a zöld kerület – szól a jelmondat, mert továbbra is kiemelt célja az önkormányzatnak a kerület egyedülálló természeti kincseinek, zöldfelületeinek védelme, valamint a klímaváltozás elleni küzdelem. Ebben a tevékenységünkben egy új mérföldkő a megújult Zöld22 elindulása.