Ugrás a tartalomra

Emlékezzünk együtt Bleicher Lászlóra

2022. május 23. hétfő
Május 27-én, pénteken 18 órakor kezdődik gyászmise a Szent Lipót-templomban.
Emlékezzünk együtt Bleicher Lászlóra

Az önkormányzat Közterület-felügyeleti Csoportjának munkatársa tavaly áprilisban hunyt el. Elvesztése súlyos veszteség volt mindannyiunk számára. Bleicher László búcsúztatóján Karsay Ferenc polgármester úgy fogalmazott: egy barátot, egy végtelenül jólelkű, óriási szívű, önzetlen, rendkívüli embert szólított magához az Úr, akit mindenki szeretett.

Laci 2015-ben kezdett dolgozni a közterület-felügyeletnél. Elragadó személyiségének köszönhetően pillanatok alatt mindenki a szívébe zárta, és nagyon hamar beilleszkedett.

A közrend, köztisztaság védelme mellett a helyi rendőrséggel való együttműködés során a közbiztonsági feladatok ellátásában is részt vett. Mindig mindenben lehetett rá számítani.

Munkáját odaadóan, becsülettel és tisztességgel végezte. A köz érdekében végzett kimagasló tevékenysége elismeréseként többször részesült dicséretben, elismerésben.

Mindig azt tartotta szem előtt, hogyan tudna minél többet segíteni a kerületi lakosságnak, az egyszerű embereknek.

Civil önkéntesként szabadidejében adományokat juttatott el a rászorulóknak: élelmiszereket, játékokat, bútorokat, ruhákat.

Lacit nagy tisztelet övezte ezeknek a családoknak a körében, mindig hálásan emlegették segítőkészségét, szinte erőn felül végzett munkáját.

Korábban ő volt az, aki Mikulás-jelmezbe bújva minden esztendőben, december 6-án társaival végigjárta a XXII. és a XI. kerületet, hogy hátrányos helyzetű gyerekeket lepjen meg ajándékokkal.

Május 27-én, pénteken emlékezzünk együtt kerültünk jótevő Télapójára.

A gyászmise helyszíne: Szent Lipót-templom (1221 Bp., Plébánia utca 2.).

Emlékét örökké a szívünkben őrizzük!