Ugrás a tartalomra

Fejlesztések a sportoló fiatalokért

2018. június 06. szerda
Alig fejeződött be a Budai Nagy Antal Gimnázium kézilabdapályájának megépítése, máris egy új sportfejlesztés zajlik a kerületben, hiszen megkezdődött a Kempelen Farkas Gimnázium tornatermének teljeskörű felújítása is.
Fejlesztések a sportoló fiatalokért

A Budai Nagy Antal Gimnázium sportudvarának megújítása 2015-ben kezdődött, amikor az önkormányzat 78 millió forintot fordított egy új kosárlabdapálya, lelátó, futókör és távolugrógödör létesítésére. Idén május végére pedig elkészült az a kültéri, rekortán burkolatú kézilabda pálya, amelyet az önkormányzat közbenjárására épített meg a Magyar Kézilabda Szövetség a gimnázium udvarán. A megújult terület hálóval körbevett, kosárlabdapalánkok és természetesen két kézilabdakapu is helyet kapott rajta.

Jelenleg is zajlik és várhatóan szeptemberre fejeződik be a Kempelen Farkas Gimnázium tornatermének felújítása. A munkák során teljeskörűen megújul a tornaterem, valamint az ahhoz tartozó kiszolgálóegységek is, így például az öltözők, szertárak, zuhanyzók és a konditerem is jobb formában várja majd a szünidőről visszatérő diákokat. A Magyar Kézilabda Szövetség által kezdeményezett munkákhoz Budafok-Tétény önkormányzata közel 30 millió forinttal járul hozzá, hogy minél jobb feltételek között sportolhassanak a kerületi diákok.

Fejlesztések a sportoló fiatalokért