Ugrás a tartalomra

Felhívás - Frissítve!

2020. április 15. szerda
Budafok-Tétény önkormányzata segélyakciót szervez azok számára, akiknek nehézséget jelent a járvány lassításához segítséget nyújtó egészségügyi maszkok beszerzése.
Felhívás - Frissítve!

Az önkormányzat várja minden olyan adományozó felajánlását, akik otthon készült maszkokkal tudnak hozzájárulni a koronavírus-járvány elleni védekezéshez.

A felajánlott textilmaszkokat begyűjtik, majd a Klauzál Házban kialakított ellátóközpontból fertőtlenítés és higiénikus csomagolás után juttatják el azon kerületiek számára, akiknek nehézséget jelent a maszkok beszerzése. Az Egyesített Bölcsőde varrni tudó munkatársai is hozzájárulnak munkájukkal az eddigi fejajánlásokhoz, amellyel a kerületi időseket és rászorulókat tudják segíteni.

Akinek lehetősége van otthoni maszkkészítésre és ezzel segítené a kerületi védekezést, az a 70ellatas@bp22.hu  e-mail címen tud jelentkezni. A jelentkezéshez szükséges az adományozó neve, e-mail címe és telefonszáma, a felajánlott maszkok darabszáma, valamint a cím, ahol az önkormányzat átveheti azokat. A személyes adatokat az adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezelik.

Amennyiben Önnek sincs még maszkja, igényét szintén a 70ellatas@bp22.hu e-mail címen adhatja le (kérjük, az üzenetben adja meg telefonszámát, valamint címét a házhoz szállítás miatt), vagy keresse a Maradj Otthon! Segélyszolgálat munkatársát 0-24 órában a  +36 1 226-0559 telefonszámon, munkaidőben a +36 1 226-0179; +36 20-227-4917-es számokon.